La Cuisine Française

Cooking is fun and we live in society that learns from entertainment

Koken met VriendenLa Cuisine Française is de perfecte plek om met vrienden, familie of uw kookclub samen te koken en te dineren in een bijzondere ambiance met een ervaren Chef.

De kooksessie gaat rond 18.00 uur van start met een welkomstdrankje en borrelhapje in de kookschool. Daarna licht de chef het menu toe en vervolgens gaat uw gezelschap culinair en creatief aan de slag. Het kookgedeelte duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Hierna nemen de chef en de bediening het werk van u over en wordt het zojuist bereide driegangendiner aan u opgediend in ons privé-restaurant. Het programma eindigt omstreeks 22.30 uur met een kopje koffie.

Tevoren maakt u een keuze uit 3 verschillende, seizoensgebonden menu’s en bijbehorende wijnsuggesties. De prijzen zijn inclusief de kookles, het driegangendiner, een welkomsthapje en -drankje en natuurlijk een kopie van de bereide recepten. Wijnen en overige dranken zijn niet inbegrepen in de prijs.

Wilt u meer dan 16 gasten uitnodigen? Dat kan! Wij kunnen maximaal 30 personen ontvangen voor een kookworkshop. Het diner zal dan plaatsvinden in de monumentale stijlkamer aan de achterkant van het pand.

Ook bieden wij de mogelijkheid om bij meer dan 22 gasten een wijnproeverij te organiseren onder leiding van onze wijndeskundige. Klik hier voor meer informatie.