La Cuisine Française

Cooking is fun and we live in society that learns from entertainment

Corporate Cooking sessie

Corporate cooking, team building, klanten presentaties.


La Cuisine Française is de perfecte plek om uw zakenrelaties, medewerkers of collega’s van een andere kant te leren kennen. Door gezamenlijk te koken en te dineren in een geweldige atmosfeer. De kooksessie duurt 1½-2 uur, gevolgd door een drie- of viergangen diner in ons privé restaurant. De sessie begint om 18:00 uur met een welkomstdrankje en een borrelhapje in de kookschool. Daarna licht een van de chefs het menu toe en vervolgens gaat uw gezelschap culinair en creatief aan de slag. Hierna nemen de chef en de bediening het werk van u over en wordt het zojuist bereide viergangendiner aan u opgediend in ons privé-restaurant. Het programma eindigt omstreeks 22.30 uur met een kopje koffie.

Tevoren maakt u een keuze uit 3 verschillende, seizoensgebonden menu’s en bijbehorende wijnsuggesties.
De kosten voor een Corporate Cooking sessie bedragen € 1.600,00 tot en met 16 personen. Deze prijs is inclusief de kookles, het viergangendiner, een welkomsthapje en –drankje, de Chef en de bediening en natuurlijk een kopie van de bereide recepten. Wijn en overige dranken zijn niet in de prijs begrepen.

Wilt u meer dan 16 gasten uitnodigen? Dat kan! Wij kunnen maximaal 40 gasten ontvangen. Tot 22 personen organiseren wij een bonbonworkshop. Onder leiding van een zeer bedreven chef worden heerlijke bonbons vervaardigd die later bij de koffie geserveerd worden. De kosten bedragen € 20,00 voor de workshop en € 70,00 voor de extra couverts.
Vanaf 8 personen bieden wij ook de mogelijkheid om een wijnproeverij te organiseren onder leiding van onze wijndeskundige. De kosten voor een wijnproeverij bedragen eenmalig € 225,00 vermeerderd met € 20,00 of € 40,00 per persoon, afhankelijk van de arrangementskeuze, respectievelijk ‘Basic’ of ‘Premium’. Daarnaast betaalt u € 70,00 per extra couvert.

Klik hier voor meer informatie.