La Cuisine Française

Cooking is fun and we live in society that learns from entertainment

Vergaderen 'buitenshuis'Vergaderen in volledige privacy in een internationaal georiënteerde omgeving aan de Herengracht vlakbij de Gouden Bocht.

Locatie:
Een patriciërs woning, gebouwd in 1647, voormalig in gebruik door een handelaar in zijde, met een monumentale façade, een prachtige marmeren entree die leidt naar de stijlkamer met een handbeschilderd plafond, Aubusson wandtapijt en een open haard en uitzicht op de tuinen tussen de Herengracht en Keizersgracht.

Faciliteiten:
Een kookschool aan de voorzijde met een Chefs Table:
• voor een informele lunch
• voor een groepsdiscussie of zelfs
• voor een ad hoc kooksessie voor een moment van ontspanning
Wi-Fi verbinding, beamer, scherm en flipover.

Opstelling:
• Vergadertafel tot 20 personen
• Ronde tafels tot 32 personen
Voordrachten / Lezingen:
• Halve cirkel – 3 rijen tot 40 personen
• Theater 5 tot 6 rijen tot 40 personen

• Diners tot 40 personen
• Recepties/ontvangsten tot 50 personen

Huur locatie:
€ 350,00 per dagdeel (4 uur)
€ 500,00 per dag of avond (8 uur)
€ 750,00 dag en avond (9:00 uur tot 24:00 uur)
Wi fi is gratis beschikbaar
Exclusief catering, schoonmaak en specifieke techniek/technische wensen.Mogelijke culinaire arrangementen door de chef
1. Absolute Privacy
2. Natural break? Do it yourself!
3. Full service 9 am to 9 pm

1. Absolute Privacy
Vergadering/bijeenkomst
Koffie (Nespresso), thee en frisdrank staan ter beschikking in de "Salle Privée" en worden op verzoek aangevuld.
Een lunchbuffet met soep wordt in de kookschool opgesteld; de gasten kunnen zichzelf bedienen. Indien gewenst serveren we een werklunch in de “Salle Privée” tijdens de vergadering.
Even naar buiten
Met een salon- of rondvaartboot een korte tour door de Amsterdamse grachten onder het genot van een drankje en een amuse terwijl wij de "Salle Privée" klaar maken voor het diner. Maar het is ook mogelijk om een picknick lunch aan boord mee te nemen alvorens aan de productieve middagsessie te beginnen.

2. Natural break? Do it yourself!
Groepsdiscussies of zelfs een ad hoc kooksessie voor de ontspanning.
Ontmoet en begroet de andere deelnemers onder het genot van een heerlijke espresso of cappuccino in de kookschool. Probeer de Oxygen Matters formule die de bioritmen volgt, maar beginnen met een simpel maar stevig ontbijt is natuurlijk ook mogelijk.
Vervolgens verplaatst u zich naar de "Salle Privée" voor een dag vol creatieve, vernieuwende en stimulerende discussies in de authentieke, historische sfeer van een patriciërs kamer.
Lunch kan een DIY (do it yourself) zijn, onder leiding van onze Chefs. Van antipasti tot pannenkoeken tot pasta of een gezonde, vullende zelfgemaakte soep en diverse salades.
Een werklunch met broodjes tijdens de vergadering of een snel twee-gangen lunch in de kookschool hoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.
Na de middag sessie kunt u, voor vertrek, genieten van een informele borrel met hapjes. Maar u kunt de sessie ook eindigen met een diner of corporate cooking sessie onder leiding van een van onze Chefs.

3. Full service 9 Am toe 9 Pm
Begin de dag met koffie (Espresso) met typisch Engelse sportraad, kleine sandwiches en cake. Tijdens de vergadering is er frisdrank tot uw beschikking in de “Salle Privée” en wordt op verzoek aangevuld. Een twee- of driegangen lunch wordt gereserveerd in de kookschool of in het restaurant.
Met een salon- of rondvaartboot een korte tour door de Amsterdamse grachten onder het genot van een drankje en een amuse terwijl wij de "Salle Privée" klaar maken voor het diner.

Alle bijeenkomsten, vergaderingen maken we graag op maat, naar gelang uw wensen met grachtenrondvaart, wijnproeverijen e.d. Hiervoor vragen wij een briefing fee van € 50,00 per huur.

Klik hier voor meer informatie.