La Cuisine Française

Cooking is fun and we live in society that learns from entertainment

Bijzondere DinersOnze Salle Privée is de locatie bij uitstek voor een prachtig diner. Het privé-restaurant bevindt zich in onze elegante stijlkamer met uitzicht op de tuinen tussen de Herengracht en de Keizersgracht. Diners worden georganiseerd voor gezelschappen van 12 tot 40 personen. Voor groepen tot 20 personen kunt u gebruik maken van een lange tafel in het midden van de zaal, voor grotere groepen stellen wij ronde tafels met een maximum van 9 gasten per tafel.

Klik hier voor meer informatie.Koken met VriendenLa Cuisine Française is de perfecte plek om met vrienden, familie of uw kookclub samen te koken en te dineren in een bijzondere ambiance met een ervaren Chef.

De kooksessie gaat rond 18.00 uur van start met een welkomstdrankje en borrelhapje in de kookschool. Daarna licht de chef het menu toe en vervolgens gaat uw gezelschap culinair en creatief aan de slag. Het kookgedeelte duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Hierna nemen de chef en de bediening het werk van u over en wordt het zojuist bereide driegangendiner aan u opgediend in ons privé-restaurant. Het programma eindigt omstreeks 22.30 uur met een kopje koffie.

Tevoren maakt u een keuze uit 3 verschillende, seizoensgebonden menu’s en bijbehorende wijnsuggesties. De prijzen zijn inclusief de kookles, het driegangendiner, een welkomsthapje en -drankje en natuurlijk een kopie van de bereide recepten. Wijnen en overige dranken zijn niet inbegrepen in de prijs.

Wilt u meer dan 16 gasten uitnodigen? Dat kan! Wij kunnen maximaal 30 personen ontvangen voor een kookworkshop. Het diner zal dan plaatsvinden in de monumentale stijlkamer aan de achterkant van het pand.

Ook bieden wij de mogelijkheid om bij meer dan 22 gasten een wijnproeverij te organiseren onder leiding van onze wijndeskundige. Klik hier voor meer informatie.Table des AmisIndien u met een groep van 6 tot 16 personen bent en graag wil deelnemen aan een workshop biedt onze Table des Amis u het perfecte arrangement. Dit programma is gebaseerd op een 3-gangen seizoensgebonden menu. U kunt ook een specifiek thema kiezen zoals pasta, worsten of snijdtechnieken.

Met dit arrangement geniet u van het diner aan onze Chef’s Table, de lange tafel in de kookschool met uitzicht op de Herengracht.

Klik hier voor meer informatie.Pop up proeverijen, speciale gasten, thema avonden

zie onze nieuwsrubriek