La Cuisine Française

Cooking is fun and we live in society that learns from entertainment

Trouwen

De meest romantische dag uit je leven


La Cuisine Française is een unieke en persoonlijke locatie om uw intieme trouwplechtigheid samen met uw dierbare familie en vrienden te vieren. Herengracht 314 is een patriciers huis uit 1647 oorspronkelijk gebruikt door een handelaar in zijde. In de afgelopen jaren hebben vele, gelukkige paren hun huwelijk gevierd met een gourmet diner of een exclusieve avond.

Sinds 2011 is La Cuisine Française een officiele trouwlocatie met, uiteraard een heerlijke culinaire tint door onze getalenteerde Chefs verzorgd.

Wij verzekeren u dat u, uw aanstaande, uw familie en uw dierbare vrienden deze heugelijke, onvergetelijke gebeurtenis als een dierbare herinnering meenemen.

Klik hier voor meer informatie.PlechtigheidHet huis heeft een met een monumentale façade, een prachtige marmeren entree die leidt naar de stijlkamer, de Salle Priveé. De Herengracht heeft een aantal van de mooiste grachtenhuizen in Amsterdam, nummer 314 ligt vlakbij de Gouden Bocht.

Trouwen Basic Style
Deze dag moet voor jullie de meest romantische dag uit jullie leven zijn! Wij kunnen dit waarmaken – zelfs in basic style.

De huwelijksvoltrekking heeft plaats in de Salle Privée, gedecoreerd met een Aubusson wandtapijt, een prachtig hoog plafond met een handgeschilderde Fleur de Lis patroon. De kamer heeft een werkende open haard en de hoge Franse ramen geven het uizicht op de tuinen tussen de Herengracht en Keizersgracht.

Opstelling
Er zijn diverse opstellingen mogelijk voor de huwelijksvoltrekking in de Salle Privée:
• Hoefijzer opstelling (voor onze prachtig Aubusson wandkleed).
• Rijen stoelen tot maximaal 40 gasten met uizicht over de tuinen.
• Halfronde opstelling tot 30 personen rondom de openhaard.

Huur Herengracht 314 - exclusief de Ambtenaar van de Burgelijke stand en gastvrouw.
Plechtigheid € 350,00

Klik hier voor meer informatie.Plechtigheid met een Culinaire tintVerras uw gasten en trouw tijdens uw lunch of diner
Het is mogelijk om de huwelijksplechtigheid te laten plaatsvinden tijdens een 4 of 5 gangen lunch of diner klaargemaakt door een van onze Chefs.
Opstelling: Lange tafel tot 20 couverts of ronde tafels voor 8 personen met een maximum van 5 tafels en 40 couverts.

Andere Culinaire mogelijkheden
Na de heugelijke gebeurtenis kunnen wij een bijzondere lunch, high tea, borrel of diner verzorgen. We kunnen zelfs een speciaal trouwontbijt verzorgen zodat u de dag na het huwelijk met uw dierbaren kunt napraten over deze bijzondere dag.

Receptie
Na de plechtigheid is het mogelijk om uw jawoord te vieren met een staande receptie tot 50 personen.
Champagne/Prosecco/wijnen, frisdranken – wij sturen u onze wijnlijst op verzoek toe. Uiteraard kunnen we ook hapjes serveren. Alle mogelijkheden kunnen besproken en op maat gemaakt worden.

Huur Herengracht 314 - exclusief de Ambtenaar van de Burgerlijke stand en gastvrouw en culinair arrangement.
Plechtigheid met een Culinaire tint € 350,00


Culinaire voorbeelden verzorgd door onze Chefs:
Engelse High tea € 17,50 per persoon
Scones met clotted cream en huisgemaakte jam, komkommer sandwiches, ei & kaviaar sandwiches, spinazie & feta quiche, chocolade brownies, citroen taartjes.
Selectie van thee en koffie.


Mediterrane tapas vanaf € 2,00 per tapa
Soep van het seizoen, crostini met pecorino & peer, crostini met foie gras & Parma ham, bruschetta met een paddenstoelen crème & Taleggio kaas, zalm gemarineerd in bietjes.

Koninklijk huwelijk vanaf € 100,00 per persoon
Helemaal op maat gemaakt naar uw wensen, met een receptie met hapjes en een lunch of diner. Wij vragen hiervoor een briefing fee ad € 50,00 per uur. Na een uitgebreid gesprek waarin we alle details en planning met u doornemen, sturen wij u een gedetailleerde offerte toe.
Bijvoorbeeld; Trouwplechtigheid, rondvaart over de Amsterdamse grachten gevolgd door een diner in ons restaurant.

Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden voor een van de mooiste dagen uit uw leven.