La Cuisine Française

Cooking is fun and we live in society that learns from entertainment

Over LCF


Welkom bij La Cuisine Française de thuishaven voor elke kok - van de beginner die iets lekkers op tafel wil zetten, tot de hobbykok of semi-professional die graag een echte chef op de vingers kijkt.

La Cuisine Française is een unieke locatie voor speciale ontvangsten, gelegen aan de Herengracht, midden in de trendy Negen Straatjes buurt. Gehuisvest in een 17e eeuws grachtenpand, oorspronkelijk een pakhuis van een zijdehandelaar. De kookschool en Chefs Table met uitzicht op de Amsterdamse Herengracht en de achterkamer "Salle Privée" die uitkijkt op de fraaie tuinen zijn bijzondere plekken voor privé bijeenkomsten zoals huwelijken, jubilea, verjaardagen en voor iedere zakelijk event of bijeenkomst waarbij privacy en uitmuntende service hoog in het vaandel staan.

Eigenaresse van de Herengracht 314, Patricia van den Wall Bake geboren Thompson is geboren in Manchester, England. Pionier in 1980, opende zij La Cuisine Française, een kookschool en privé restaurant aan Herengracht 314.

Verbijsterend zet La Cuisine Francaise voort
Vanaf 1 september jl. wordt La Cuisine Francaise voortgezet door Patric Bijsterveld van Kookschool Verbijsterend. Kookschool Verbijsterend werkt vanuit de keuken van La Cuisine Francaise aan de Herengracht en heeft alle activiteiten van La Cuisine Francaise overgenomen.

Klik hier om contact op te nemen met Verbijsterend